Design selv din egen t-shirt

Udgivet: 01/01/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

Design selv din t-shirt med sjove, seriøse eller informative tryk hos shirtdesign.dk, der tilbyder mange muligheder, når t-shirten skal designes.

14 forskellige typer. Nogle af dem er velegnet til arbejdsdagen, andre til løbeturen, og en helt tredje er prikken over i’et til byturen. Hos shirtdesign.dk kan man nemt designe sin helt egen personlige t-shirt, med eget tryk, til hvilken som helst anledning. Med mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og tekstiler, er det kunden, der er chefdesigner, når t-shirten skal designes.

Vær med fra start til slut i processen, når det valgte design uploades på shirtdesign.dk og derefter vælges hvilket tryk, der skal bruges til den valgte sætning eller illustration. Shirtdesign.dk producerer deres t-shirts med trykmetoden DTG-print, der printer direkte på stoffet, og holdbarheden for trykket er derfor god. Skal trykket kunne holde til lidt mere, så er gummitryk et godt alternativ, da det er slidstærkt og tåler vask på en højere temperatur.

Er stoffet i stedet en helt anden slags end det normale bomuld, for eksempel en polyester blanding, der bruges til løbetøj og softshell jakker, så er tilbyder shirtdesign.dk digital transfer, der holder godt i vask.

Sponsoreret