Cool militærjakke fra Newlines Halo-kollektion

Udgivet: 10/02/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

Er du med på bølgen med militærtøj? Ellers kan du komme det, for du kan spare 40 procent på en fed militærjakke fra Newline Halo-kollektionen.

Hvis du er vild med det coole og rå militærtøj, så er du ikke den eneste. Det er ekstremt populært med det rå militærlook lige nu. Berlingske skriver blandt andet om, hvordan militærets mønstre altid er synlige i modebilledet, hvor camouflage efterhånden er en hel videnskab. Og særligt dette efterår har camel-farverne især hittet, fordi det er de lidt mere naturlige farver, der falder i et med naturen omkring os og ikke skriger af syntetiske stoffer.

Hos Packyard holder de udsalg på blandt andet en fed beigefarvet jakke, der lige nu er nedsat med 40 procent, og den falder altså lige ind i beskrivelsen af en camouflage-jakke i de naturlige camel-farver.

Jakken har flere forskellige nøglefunktioner. Den er lavet i vandafvisende lærredsstof, sådan at den sagtens kan tåle regn, den har to lommer med en blødbørstet lommeforing, og så har den en string-talje. Derudover har den en elastisk ærmehals, der kan justeres og en quiltet foring, der kan tages af. Sidst men ikke mindst er den oversized, hvilket giver det coole look.

Newline Halo-kollektionen er inspireret af blandt andet undertrøjer, der er blevet brugt i militæret, og det er produceret i det klassiske militærtekniske vaffelstrik. Faktisk har skaberen af Newline selv en baggrund i jægerkorpset, hvilket gør, militærinspirationen ikke kommer fra fremmede. Materialet er 100 procent polyester, hvilket gør, at det er super åndbart, fugttransporterende og hurtigttørrende.

Hvis du er interesseret i enten camouflagelooket eller noget helt andet sportstøj, så kan du se det store udvalg og læse meget mere om hvert enkelt produkt på Packyard.dk, hvor du også under nogle af produkterne finder en video, hvor skiekspert Nikolaj Vang forklarer, hvad der er fedt ved de enkelte produkter, og hvilke egenskaber de har.

Sponsoreret