Business Intelligence

Udgivet: 01/03/2016

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Bussiness Intellegence, også kaldet BI, er en computerbaseret teknik, hvilket bruges til at Spotte, frembringe, og samle organisatoriske data i en analyseplatform. Det er en process der trækker data ud af en eller flere systemer, hvorefter det bliver transformeret til information der er nem og overskueligt at læse og forstå.

 

BI kan derfor være en kæmpe hjælp for dig og din virksomhed, specielt hvis der er meget data der skal strukturers og holdes styr på. Det går i bund og grund ind og ’rydder op’ i alt rodet information, og får derefter sorteret og ordnet alt rodet.

 

Udover at skabe forståelse af alt din virksomheds data, kan man også bruge BI-løsningen til at lave ’hvad nu hvis’ analyser. Disse analyser kigger på fortiden og nutiden af en virksomhed. Ud fra denne viden kan man forudse fremtidige udviklinger.

 

Bussiness Intellegence kan også give forståelse for hvordan en forbruger indenfor en virksomhed; kommer til at handle, deres fremtidige behov, deres præferencer og vaner. Det gør at en virksomhed kan forstå sine kunder bedre, baseret på deres historiske transaktioner og deres adfærd. På grund af dette kan en virksomhed udvikle et bedre forhold til deres kunder, fordi de kender bedre til hvordan de kan opfylde deres behov.

Sponsoreret