Børnegarderober, der passer præcis til jeres institution

Udgivet: 25/07/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Livsstil

Hvis det er på tide at udskifte de gamle børnegarderober, så er Kolon Total Inventar de helt rigtige at tage fat i. Her kan du bestille garderober, der passer lige præcis til jeres institution. 

Kolon Total Inventar har mange år på bagen og er særligt kendte for at lave nogle meget solide hængsler med en ekstraordinær styrke. I dag er de efterhånden til at finde på mange skoler og institutioner i Danmark på grund af deres solide og praktiske børnegarderober, der speciallaves, så de passer lige præcis til den bestemte institution.

Kolons lockers til børn er blandt andet meget populære, fordi de kan tilpasses efter mål, sådan at de passer til både børnehaver, vuggestuer eller skoler, og lige meget om pladsen hos jer er trang eller I har masser af plads at boltre jer på. De sørger for, at I får det rum og plads, I har brug for. Der er altid plads til overtøj og tasker, men fordelingen af rummene deri kan tilpasses efter behov, så der eksempelvis kan være plads til skoletasken både for oven og for neden. Det er også muligt at få et lille rum med låge, så vanter og andre småting er lidt nemmere at holde styr på, og så kan der samtidig hænges billeder, tegninger eller sedler op på lågen for at gøre den mere personlig.

I kan også helt selv vælge, om børnegarderoben skal være væghængt, fritstående eller mobil og om garderoben skal have bænke, børnene kan sidde på. De kan laves så de passer præcis til den farve, væggen har eller den mængde plads, I har at gøre med.

Sponsoreret