Blossom holder fokus på personlige smykker i høj kvalitet

Udgivet: 05/02/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Mode

De fineste detaljer i organiske, smukke former findes i de blomstrende smykker fra Blossom. Her er det både blomster, blomsterlandskaber, de fineste små fjer og også mere enkle, abstrakte former der anvendes til den sirlige guldsmedekunst.

Selvom smykke-kollektioner fra Blossom har overkommelige priser, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten.  Smykkerne er fine og smykkedesigneren bag har stort fokus på, at holde den høje kvalitet. Blandt andet derfor er alle smykkerne hele vejen igennem fremstillet i enten sterling sølv og/ eller 14 karat guld. I flere smykker kombineres sølv og guld, ligesom du finder forskellige typer perlebesatte smykker. Det gør det også smukt at kombinere smykkerne.

Feminint og personligt touch

Det er et af Blossoms hovedformål at sælge smykker, der alle er skabt med kærlighed og troværdighed, og netop derfor er alle smykkerne tegnet i hånden. Derudover skal kunden føle glæde og kærlighed, når de bærer smykker lavet af Blossom. Smykkerne har mange fine detaljer, og især de fine blomster og hjerter går igen for at skabe et romantisk og feminint udtryk.

Du kan finde et godt udvalg af blossom smykker hos Guldsmed Lauridsen, som fører et bredt udvalg af smykker, ure og ting til boligen. Guldsmed Lauridsen blev grundlagt i 1906 af Morten Lauridsen, og i dag er det sønnen Jens Christian Møller der driver guldsmede-forretningen fra Møllergade 7, hvor forretningen har ligget i over 100 år.

På hjemmesiden kan du lade dig inspirere af de mange fine valgmuligheder fra smykkemærket Blossom. Du finder et stort udvalg af smykkerne i både guld og sølv. Samtidig finder du her en bred variation i halskæder, ringe, øreringe og armbånd – alle med et smukt og feminint udtryk.

Håndlavet smykkedesign

Det er designeren Christina Lihn, der står bag smykkemærket Blossom Copenhagen. Alle smykkerne er hånddesignede, med vægt på at kombinere et smukt udtryk med høj kvalitet.

Sponsoreret