Av min ryg!!!!

akupunktur

Udgivet: 15/01/2016

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Diverse

Jeg har i længere tid døjet med ondt i ryggen, hvilket også har gjort mig mindre handikappet på arbejdet 🙁 Det er svært at rende rundt med børnene og lege i sandkassen, når ens ryg konstant forvolder smerter.

Har virkelig prøvet at gå ned i knæ, hvis jeg skulle løfte noget, så jeg kunne aflaste den mest mulig, men lige lidt hjælper det. Har også været ved “den kloge mand”, som siges at kunne reparere skavanker ved at lave nogle bevægelser med kroppen, som en form for akupunktur. Det hjalp heller ikke.

akupunktur

Indholdsfortegnelse

Akupunktur?

Er begyndt at se Boy, fra back2harmony akupunktur på Frederiksberg, hvor jeg går regelmæssigt. Det virker som om det har en effekt, endelig! Har stadig en del smerter, men nu er det til at holde ud, kontra for et par måneder siden hvor det konstant var som at få en kniv i ryggen.

Nogle der har andre behandlingsmetoder de kan anbefale, eller har hørt om? Jeg er næsten klar på det meste, hvis dette ikke kommer til at hjælpe i længden.

Sponsoreret