Fritid

Hoka_One_One_Speedgoat_3_Running_Shoes_Damen_seaport_medieval_blue[1920x1920]

Trænger du til et par nye løbesko?

Sponsoreret

Er du vild med at løbe men mangler motivationen, fordi løbeskoene er ved at være for gamle? Campz.dk har et stort udvalg af de populære HOKA ONE ONE løbesko, der er innovative løbesko i flotte designs.

Hvis du er løber, så kender du alt til følelsen af at tage et par nye løbesko på for første gang og løbe en lang tur, mens man har svært ved at tage øjnene fra dem. Det er bare noget helt særligt at få nyt løbetøj, fordi det gør motivationen til at komme ud på en tur lidt større.

Men en løbesko er heller ikke bare en løbesko, og der er stor forskel på, hvilken type sko man er til. Hvis du er typen, der godt kan lide en sko med masser af farver, så er HOKA ONE ONE et mærke lige for dig.

Siden 2010 har HOKA ONE ONE leveret innovative løbesko til alle løbere, som ønsker at forbedre deres præstationer. Skoen har en mellemsål, som giver 2,5 gang mere dæmpning end normale løbesko, uden at skoen vejer mere. Det gør, at den er mere støddæmpende og behagelig at have på.

Man taler også om trends, når det kommer til løbesko, og her går det amerikanske mærke HOKA ONE ONE helt klart foran. De startede på et tidspunkt, hvor det var in at løbe i flade sportssko, og derfor var stort set alle løbesko med tynde såler, inspireret af løb med bare fødder. Netop dette gjorde det amerikanske brand op med, hvor man i stedet får sportssko med brede, høje og kraftige såler, hvilket samtidig betyder masser af stødabsorbering.

frederiksdalklatrebane.dk - Frederiksdal Klatrebane Til Tops

Sjove aktiviteter med familien

Sponsoreret

Har I en stor familie, og vil I gerne lave noget sammen? Her kan du læse om forskellige aktiviteter, som hele familien kan være med til.

Klatrebaner

At tage på en klatrebane kan være en rigtig sjov oplevelse for hele familien. Det er en god måde at få børnene til at bevæge sig og få brændt noget energi af. Der er dog også masser af muligheder for de voksne for at udfordre sig selv. Der findes en del klatrebaner rundt om i Danmark, blandt andet Frederiksdal Klatrebane Til Tops. Typisk er banerne inddelt i sværhedsgrader, så der er noget for både voksne og børn.

Put and take

Er familien til noget lidt mere afslappende, er put and take fiskeri en rigtig god og hyggelig aktivitet. Her kommer I ud i naturen og kan slappe af i hyggelige omgivelser, imens spændingen omkring at fange noget, gør det sjovt. Hvis I ikke har udstyr til at fiske, er det nemt at leje udstyr de fleste steder. Der er også typisk bænke, hvor I kan sidde og spise jeres medbragte madpakker.

Museer

Hvis I gerne vil have en hyggelig dag, men også gerne vil lære lidt, er det altid en god idé at besøge et museum. Det er også smart, hvis vejret er lidt gråt, og det ikke er sjovt at være udenfor. I de fleste byer ligger der en masse museer, som de lokale aldrig besøger. Så gå på nettet og find et museum, som I ikke kender til og lav en spændende udflugt ud af det.

 

yo9jak0u7wg1dajhrx

Vil du vide mere om privatleasing?

Sponsoreret

Privatleasing er den mest almindelige form for leasing, og det giver dig mulighed for at lease din drømmebil i en vis periode for et fast månedligt beløb. Se dine muligheder hos findleasing.nu.

Har du en drøm om en ganske bestemt bil? Måske en Porche, en Audi, BMW eller bare en helt almindelig bil, der stadig er uden for økonomisk rækkevidde. Faktisk er det slet ikke umuligt, at du kan komme til at køre din drømmebil, selvom pengene ikke er til at kunne tage et lån.

Privatleasing er nemlig for dig, der har brug for at lease en bil til privat brug. Når du privatleaser en bil, så betyder det, at du oftest lejer en bil i en perioder på 1-3 år (det kan dog lade sig gøre helt ned til 6 måneder).

Privatleasing består i mange tilfælde af en engangsydelse/opstartspris, som du betaler for at få bilen udleveret. Eksempelvis kan du skulle betale 10.000 kr. i opstartspris, og herefter betaler du så en fast leasingydelse på eksempelvis 2900 kr. i den periode, aftalen varer. Priserne afhænger af, hvilken bil du leaser.

Når du ønsker at opsige din aftale, har du flere muligheder. Hvis det er før den aftalte opsigelsesdato, vil der oftest være en minimumsperiode, du skal beholde bilen i. Men når denne er ovre, kan du blot opsige og køre bilen hen til leasingselskabet, hvorefter du stopper med at betale den månedlige ydelse. Engangsydelsen på de 10.000 kr. får du ikke tilbage.

Kig forbi findleasing.nu og find ud af, hvad dine muligheder er og se de mange forskellige biler.

bikester.dkjuni2019

Hvilken elcykel er den rigtige for dig

Sponsoreret

Inden du beslutter dig for at investere i din første elcykel, er det vigtigt at overveje, hvilken variant der passer bedst til dine behov. Elcyklen er blevet et populært transportmiddel og med god grund – en elcykel gør det muligt for alle at komme sikkert og hurtigt rundt.
Der findes flere forskellige varianter, som er udviklet til forskellige transportbehov. Uanset om du har brug for en klassisk Citybike, eller en eldreven mountainbike. Læs mere om dine muligheder.

Få det hurtige overblik

Elcyklen kommer både i en klassisk og forskellige sporty udgaver, alt efter hvilket formål du skal bruge den til. Den klassiske citybike er perfekt, hvis elcyklens primære funktion er at fragte dig til og fra arbejde. Batteriet har stor betydning, både for cyklens præstationsevne og i forhold til hvor langt du kan køre. Motorens placering betyder ligeledes en hel del for den samlede køreoplevelse. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvilken placering du foretrækker. De fleste elcykler har en motor, som er er placeret ved kranken. Dette giver en god vægtfordeling, men ofte er denne variant dyrere end de resterende. Ved at vælge en elcykel, som har motoren placeret på baghjulet, får du en lydsvag elcykel, som dog vil have et tungere baghjul og et lavere tyngdepunkt sammenlignet med en centermotor. Vælger du en elcykel som har motoren monteret på forhjulet, får du ofte en billigere cykel, men ulempen er, at du kan opleve, at cyklen er svære at styre sammenlignet med de to forrige varianter.

kunstlæder - tmmaterialer

Kunstlæder til møbler, bil eller båd

Sponsoreret

Kunstlæder, som også kaldes nappa, er som navnet afslører et kunstigt fremstillet produkt, der er behandlet, så det både ligner og føles som rigtigt læder. Den store forskel på kunstlæder og naturlæder, som er fremstillet af dyrehuder, er, at kunstlæderet typisk er nemmere at holde rent og pænt. Netop derfor kan imiteret læder være at foretrække, når det gælder betræk på møbler, bilsæder og i båden. Det er steder, som kan være ekstra hårdt udsat for slid, fordi det bruges meget, og derfor er et slidstærkt materiale altid et godt valg hertil. Kunstlæderet er samtidig et billigere alternativ til naturlæder, som er langt dyrere. Fordelen ved at vælge kunstlæderet frem for naturlæder er samtidig, at det ikke lige så let får pletter og brugstegn som naturlæder.

Derfor er kunstlæder et godt valg

Går du med overvejelserne om at give dine læderstole et frisk, nyt look eller trænger bådens eller havemøblernes hynder til en udskiftning? Før du køber nye hynder eller stole, så overvej om ikke en ombetrækning kunne være løsningen. Kunstlæder og nappa tilbydes som metervare og er et oplagt alternativ til ægte læder, der er kostbart at købe sig til. Kunstlæder efterligner så vidt muligt læderets egenskaber i både udseende, prægning, smidighed og holdbarhed, hvilket du vil opleve ved kunstlæder af god kvalitet. Faktisk kan det være svært at spotte kunstlæderet med det blotte øje. Dér, hvor kunstlæderet virkelig har sine fordele, er på egenskaber som smuds- og vandafvisning, der gør kunstlæderet særdeles oplagt på en båd eller i bilen.

Afstand-450x450

Drømmer du om jagttegn?

Sponsoreret

Rigtige mænd går på jagt, mener nogen. Hvis du er enig, så kan du læse mere om at tage jagttegn på JagttegnKurser.dk.

Har du det også sådan, at en rigtig mand gerne skulle kunne skyde sin egen aftensmad? Så er du i hvert fald ikke den eneste, og det går helt tilbage til den tid, hvor det rent faktisk var manden, der skulle sørge for at komme hjem med noget kød til familien.

Så hvis du længe har gået og drømt om at få jagttegn, hvad enten det er for fornøjelsens og naturoplevelsernes skyld, mandighedens skyld eller bare fordi, du elsker vildt kød, så er det nu, du skal slå til. JagttegnKurser er drevet af Michael Salling, der er jagttegnslærer. Han sætter en stor dyd i at holde sig ajour med de nyeste tiltag inden for jagttegnslæring, og han kan derfor undervise i og med de nyeste former og metoder på markedet. Sådan mener han selv, at han kan ruste kommende jægere bedst muligt til et liv med jagttegn.

Salling selv er hovedsagligt fuglejæger med stor interesse for både gåse- og havjagt, men hans primære jagtform er dog jagt med stående hund. Sammen med andre dygtige instruktører har han sammensat et jagttegnkursus i København.

JagttegnKurser har de bedste kurser indenfor jagt og skydning, og så har de en beståelsesprocent tæt på 100 procent, mens landsgennemsnittet ligger på 59 procent. Det er nemlig sådan, at alle dem, som følger kursusplanen og som terper op til prøven, består. De har samtidig den højeste sikkerhed for, at kurset bliver leveret som aftalt ved at bruge sikker betaling via en certificeret indløsningsaftale.Du kan desuden læse de mange gode anmeldelser på TrustPilot, sådan at du også har brugernes ord på, at det er et godt sted at tage jagttegn.

photo-1518791841217-8f162f1e1131

Din kat kommer aldrig til at gå sulten i seng med foder fra nemfoder.dk

Sponsoreret

Find det bedste foder til din kat, der hjælper med at opretholde en naturlig og sund kost i hverdagen.

På nemfoder.dk har de et stor udvalg af forskelligt kattefoder, der indeholder det bedste og de vigtigste ingredienser en kat skal have i hverdagen. I deres kattefoder finder man blandt andet super premium tørfoder, der er specielt udviklet til katte. Med Nature’s Protection er der tilføjet et jordmineral, der styrker kattens immunforsvar og giver pelsen et flot og glansfuld udtryk.

 

Kattefoder skal indeholde mange forskellige ingredienser og mineraler for at kunne give katten den bedste form for velvære. Når kattefodret skal vælges, så er det vigtigt at der kan sættes flueben ved flere forskellige ting. Et højt indhold af omega 3 sikrer ligeledes en flot og glansfuld pels, der blandt andet kan findes i Iceland Pet kattefoder, som nemfoder.dk også sælger.

 

Taurin er og et vigtigt stof, der skal kunne findes bag på foderposen. Taurin sørger for dannelsen af galde, som har betydning for optagelsen af animalsk fedt og protein i tyktarmen hos katten. Katte kan ikke leve af en vegetabilsk kost, og derfor er de nødt til at spise foder med kød, for at kunne få dækket taurin behovet.

Kattefoder til forskellige behov

Alle katte er forskellige, og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i netop, hvad din kats behov er. Der skal forskelligt foder til, alt efter om du har en overvægt kat, en kastreret kat, eller en gammel kat. Nemfoder.dk har mange forskellige varianter, hvor der med garanti er mulighed for at finde det perfekte match mellem foder og kat.

blandede-golfbolde-grade-c

Billige søbolde giver dig mere spilletid

Sponsoreret

Bruger du mange timer ude på golfbanen, og har du brug for rigtig mange bolde til billige penge? Vores svar til dig er søbolde. Søbolde er golfbolde, som har ligget under vand og derefter samlet op, rengjort og igen gjort klar til brug, således du kan benytte dig af dem. Søboldene fejler intet, og er kanon til nybegynderen eller til den øvede, som har brug for at tanke op på golfbolde.

Billige søbolde giver dig overskud

Vi ved alle, at det er mere behageligt, at have en bold for meget end for lidt. Vi forhandler derfor søbolde hos Jyskegolfbolde.dk til fabelagtige priser, således du for alvor kan komme ud på det grønne græs og give den gas. Ved brug af søbolde er ærgrelsen nemlig ikke så stor, når du skyder en bold væk – du ved jo trods alt, at det har været en billig bold.

Søboldene varierer i mærker og kvalitet, alt efter hvilken pakke du ønsker at købe. Du kan derfor ikke være sikker på fordelingen af boldmærkerne, da pakkerne er blandet. Blandt mærkerne indgår blandt andet Titleist, Callaway, Pinnacle, Nike, Wilson, Topflite og mange andre.

 

33690-p

Husdyr lærer børn at tage ansvar

Sponsoreret

Det er altid en god idé at give sit barn lov til at få et dyr, så længe det kan finde ud af at passe det. Hos Lystrup Dyrecenter kan du finde et stort udvalg af akvariefisk, der er lette at passe.

Har dit barn nogensinde plaget om et kæledyr? Så skal du endelig give dem lov til det, hvad enten det er en lille fisk eller en stor hest. Det skriver  TV2 om. Deres egen familieblogger Charlotte Højlund mener nemlig, det er godt for børn at have kæledyr, fordi de på den måde lærer at tage ansvar for nogen. Derudover siger hun, at de igennem et dyr også får en trofast ven, og det kan være en god stabilitet for et barn.

Hvis du er i tvivl om, hvilket dyr, dit barn skal have,  så kan det være en god idé at starte med et dyr, der ikke kræver meget pasning, sådan at dit barn kan få følelsen af at at kunne finde ud af at passe dyret helt selv. Så kan dyreglæden og ansvaret måske vokse sig større med tiden. Hos Lystrup Dyrecenter kan du finde alverdens dyr fra hunde til krybdyr. Akvariefisk kan være et godt eksempel på et dyr at starte på. De er lette at passe og fine at se på, og børn synes ofte, der er fascinerende.

Hos Lystrup Dyrecenter har de en helt kælder fyldt med akvarier med spændende fisk i. På hjemmesiden kan du se et stort udvalg af akvariefisk, der ligger på lager i Dyrecentret, og du kan være sikker på, at fiskene er sunde og raske, for dyrecentret går meget op i dyrenes velbefindende. Læs meget mere om de forskellige fisk her: https://www.dyrecenter.dk/shop/akvariefisk-442s1.html.

36476229682_1b21c655eb_b

Klatrepark styrker sammenholdet

Sponsoreret

Er du på udkig efter et sted, hvor I kan holde jeres næste familietræf, firmaarrangement eller skoleudflugt? Så er en klatrepark en oplagt mulighed for jer. Det er både sjovt og udfordrende, og så styrker det sammenholdet for små og store på kryds og tværs!

Styr på sikkerheden med det nyeste sikkerhedsudstyr

Der findes forskellige klatreparker rundt omkring i Danmark. Et eksempel er Havreholm Klatrepark, der ligger på Nordsjælland. Her har de fire baner i forskellige sværhedsgrader, da alle skal kunne være med. Derudover går de meget op i sikkerheden, da de har anskaffet det nyeste sikkerhedsudstyr. Det må siges at være betryggende, når man kan klatre i alt fra 1 til 16 meters højde.

Lige meget om du planlægger et arrangement for børn eller voksne, vil en dag i en klatrepark give smil på læben og forhåbentlig lidt sved på panden. Der bliver nok også brug for en pause eller to i løbet af sådan en dag, og der er det oplagt at nyde en kop kaffe eller en sodavand i fællesskab. Her kan I også få taget et par billeder af familien, klassen eller medarbejderteamet med den smukke natur i baggrunden.