5.11-kollektionen til dem, der altid skal være klar

Udgivet: 15/03/2019

Skrevet af: Lullu M.

Emne: Praktisk

TACOUT er Nordens førende forhandlere af 5.11-produkter, der blandt andet indeholder specialudviklet beklædning, tasker og andet udstyr, der er målrettet dem, der arbejder med vagt, sikkerhed, politi og forsvar.

5.11 Tactical eller 5.11 tager udgangspunkt i skabelsen og udviklingen af de efterhånden legendariske klatrebukser, som netop blev specialudviklet til klatrefolket i en lille systue i USA, og selve betegnelsen 5.11 er en form for måleenhed inden for klatring, hvor det betyder, at det et vanskeligt, næsten umuligt klatreobjekt.

Det verdenskendte FBI Academy udviste meget hurtigt interesse for 5.11 og tog 5.11 Tactical’s bukser til sig, da de fandt ud af, at netop disse bukser var netop, hvad de eftersøgte i forhold til kvalitet, komfort og slidstyrke. 5.11 er derfor et brand, som i dag anvendes af både specialister og civile herunder også outdoor-folk.

Denne kollektion tager udgangspunkt i den taktiske ide, og de arbejder med mantraet “always be ready” eller det, at du altid skal være klar, og det er altså grundtanken, at brugeren af 5.11 uanset om denne er professionel eller civilist altid skal være klar til de udfordringer, det måtte opstå. Produkter fra 5.11-kollektionen har ofte mange skjulte finesser og detaljer, som er umiddelbart skjulte for det utrænede øje. Dette kan for eksempel være en ekstra skjult lomme i et par bukser til personlige papirer.

 

Sponsoreret